FOTOCLUB WINTERSWIJK
Galerie Foto-Objectief heeft in 2009 een fotoclub opgericht (Fotoclub Winterswijk).
De club bestaat op dit moment uit 38 personen. Er zijn 5 groepen die bij elkaar komen op maandag, dinsdag of donderdag.
Per avond zijn er niet meer dan 10 mensen bij elkaar. De bijeenkomsten zijn 1 x per maand. Op de maandag- dinsdag- en donderdagavond zijn er nog enkele plekken vrij voor diegene die graag met fotografie bezig wil zijn.
We houden ons uiteraard bezig met fotografie, maar ook gaan we uitstapjes maken, leren we van elkaar, gaan exposeren, houden wedstrijden en nog veel meer.
Is uw interesse gewekt? kijk dan op: Fotoclub Winterswijk
U kunt zich ten alle tijde aanmelden voor de Fotoclub. Kom langs in de Galerie of stuur een mail.

Mocht u nadere informatie wensen, een vraag willen stellen of om andere redenen contact willen zoeken, ga dan naar de pagina Contact waar u alle contactgegevens vindt.

Momenteel zijn er de volgende exposities:
– Expositie GEBOUWEN van clubleden bij Fysiotherapie De Rooy, Laan van Hilbelink 5
– Expositie bij Tolkamp Keukens met als thema: VOEDSEL

FOTO VAN DE MAAND
Elke maand wordt er een wedstrijd uitgeschreven voor de fotoclubleden. De ene maand is er een thema aan verbonden en de andere maand kun je eigen werk zonder thema insturen. Je mag 1 foto insturen en elk clublid stemt dan op de voor hem/haar 2 mooiste foto’s. Diegenen met de meeste stemmen komen in de etalage te hangen voor een maand en krijgen de foto op een formaat van 30 x 45 cm en verlijmd op zuurvrij karton als prijs.

Voor de maand MEI was het een vrij thema. Wim Terwel (kikkers) en Martin Heinen (Platbuik) hebben de meeste stemmen ontvangen.
Wim en Martin van harte gefeliciteerd!