FOTOCLUB WINTERSWIJK
Galerie Foto-Objectief heeft in 2009 een fotoclub opgericht (Fotoclub Winterswijk).
De club bestaat op dit moment uit 33 personen. Er zijn 5 groepen die bij elkaar komen op maandag, dinsdag of donderdag.
Per avond zijn er niet meer dan 10 mensen bij elkaar. De bijeenkomsten zijn 1 x per maand. Op de maandag- dinsdag- en donderdagavond zijn er nog enkele plekken vrij voor diegene die graag met fotografie bezig wil zijn.
We houden ons uiteraard bezig met fotografie, maar ook gaan we uitstapjes maken, leren we van elkaar, gaan exposeren, houden wedstrijden en nog veel meer.
Is uw interesse gewekt? kijk dan op: www.fotoclubwinterswijk.nl
U kunt zich ten alle tijde aanmelden voor de Fotoclub. Kom langs in de Galerie of stuur een mail.

Mocht u nadere informatie wensen, een vraag willen stellen of om andere redenen contact willen zoeken, ga dan naar de pagina Contact waar u alle contactgegevens vindt.

Met drie foto’s te bewerken 2023Momenteel zijn er de volgende exposities:
– Expositie GEBOUWEN van clubleden bij Fysiotherapie De Rooy, Laan van Hilbelink 5
– Expositie bij Tolkamp Keukens met als thema: ALLERLEI

FOTO VAN DE MAAND
Elke maand wordt er een wedstrijd uitgeschreven voor de fotoclubleden. De ene maand is er een thema aan verbonden en de andere maand kun je eigen werk zonder thema insturen. Je mag 1 foto insturen en elk clublid stemt dan op de voor hem/haar 2 mooiste foto’s. Diegenen met de meeste stemmen komen in de etalage te hangen voor een maand en krijgen de foto op een formaat van 30 x 45 cm en verlijmd op zuurvrij karton als prijs.
Voor de maand juli 2024 was er een Vrij Thema.
Tonnie Buil heeft zich laten inspireren door het ochtendgloren.
KittyCatharina de Fauw kwam een korenveld met korenbloemen tegen in het Woold. Met drie foto’s bewerken In Photoshop kwam ze tot onderstaand resultaat.